Vi søker flere montører

Siden daglig leder Arne Dahlum var med og startet Cenec Tavlebygg for 11 år siden, har firmaet blitt en stadig større og mer stødig aktør på markedet. Nå er han på utkikk etter nye tavlemontører. 

    -    Vi har jobbet hardt for å komme dit vi er i dag, og er stolte over jobbene vi gjør, forteller Arne. 

Han er selv bakgrunn fra elektro og automasjon, og jobbet hos flere aktører på Innherred før han endte opp i Cenec Tavlebygg. Etter en stund fikk han mulighet til å overta firmaet. Nå øker omsetningen hvert år, og de sju ansatte i Cenec har mer enn nok med å ta unna oppdragene - uten at de klager over at det er mye arbeid. 

    -    Vi trives godt, både med arbeidsoppgavene og med kollegene, forteller Even Sakshaug. - Det at vi ikke har noen kundekontakt, men tilbringer all tid sammen, gjør oss nok til en enda mer sammensveiset gjeng. Vi jobber hardt, og da er det viktig at vi har en løs tone oss imellom. 

    -    Montører vokser ikke på trær, supplerer Arne, - så jeg er opptatt av at vi skal ha det bra på jobben. 

Hvem ser vi etter?
Cenec har kontor og produksjonslokale på Sørsileiret på Steinkjer. Vi prosjekterer og bygger lavspent-tavler og utfører sluttkontroll i henhold til gjeldende lover og forskrifter før tavlene sendes ut til kunden. 

    -    Vi ser etter deg som har fagbrev som tavlemontør, eller som er automatiker eller elektriker, forteller Arne. Har du relevant erfaring, kan det veie opp for utdanning. 

    -    Du må være praktisk anlagt, nøyaktig, evne å se løsninger og kunne jobbe både selvstendig og i team med kollegene dine. 

Små og store prosjekt
De fleste tavlene Cenec bygger, er til næringsbygg, leilighetsbygg, landbruket og offentlige bygg. De har også levert tavler til ulike industriaktører. 

Bare de siste årene har Cenec levert tavler til flere store prosjekt, for eksempel Jæktbyen 7 og 8, Steinkjer trafikkstasjon og Overhalla skole. Nå bygger de tavler til det nye helse- og beredskapshuset på Steinkjer, til de 60 nye boligene som settes opp i Longyearbyen på Svalbard og til nye Steinkjer barneskole. 

Alle jobbene Cenec utfører, gjør de som underleverandører til installatørbransjen. 
    -    Vi har mange gode samarbeidspartnere, forteller Arne. - Mange av dem har vi jobbet med i mange år, og det syns vi er en tillitserklæring til det arbeidet vi gjør. 

Syns du dette høres spennende ut? Ta gjerne kontakt med daglig leder Arne Dahlum, eller send en søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..